به گزارش افغان نیوز: آقای دریا با نشر این نامه در صفحه رسمی فسبوکاش نوشته است که "جلالتمآب معاون صاحب اول، از نامهی نخست خودم به جناب شما معذرت میخواهم. دوست عزیزی از گذشتههای دور همنام شما بود و من به گمان آن عزیز، از روی اشتباه نامه را به نشانی شما فرستادم. نمیدانم چرا چندین دهه شده نامههای ما، هَی به نشانی های نادرست میروند."
وی افزوده است که "نوستالژی ما سینمای پارک و سینماهای پارک نیست؛ صدها سینما قربان سرتان! حتا بودای بلند قامت هم نوستالژی ما نبود! قربان سر آن دیگران! نوستالژی ما گریههای است که یک عمر در گلوی "صحرا"ها تلنبار شدهاند ... نوستالژی ما هویتی است که برادران همخون، تلاش دارند آن را از ما بگیرند!"
قبل از این نیز فرهاد دریا، هنرمند شناخته شده کشور با ارسال نامهای به امرالله صالح، معاون اول رئیس جمهوری نوشت: "نفسِ عمل تخریب سینما پارک، تفاوتی با نفس تخریب بتهای بودا ندارد."
وی این نامه سرگشاده را در صفحه فیسبوکاش نشر کرده و گفت: "بودا در مقیاس بزرگتر و جهانشمولتر آن مطرح است و سینماها در ابعادکوچکتر، و هردو از ارزشهای نگهداشتنی فرهنگی اند."
در همین حال، صحرا کریمی، رئیس نهاد "افغان فلم" در توییتی نوشته است:"مرا به زور پلیس با فرمان امرالله صالح از داخل سینما بیرون کردند؛ سر من حمله کردند و سینما را ویران کردند."
اما امرالله صالح، معاون رئیس جمهوری افغانستان در یاداشتی به آقای دریا پاسخ داده و گفته:" "نوستالیژیها و دلتنگیهای بعضیها را درک میکنم. مشورت من برای شان این است که به عوض تبصرهنویسی کاری کنند که شهر نفساش تازه شود. و نیاز است که از میان دیوهای مست باید بگذریم.
آقای صالح گفته که این ساختمان به محل فروش مواد مخدر تبدیل شده بوده و بیشتر معتادان از آن استفاده میکرده است. او نوشته است: من بنای کدام سینما را نه بلکه یک متروکه معتادین را ویران میکنم.
این سینما که در اواخر دهه پنجاه خورشیدی ساخته شده بود، در آن بیشتر فیلمهای سینمای بالیوود هند نمایش داده میشد که در میان افغانها محببوبیت ویژه دارد.
این همه درحالی است که شهرداری کابل روز گذشته با وجود واکنشهای گستردۀ چهرههای فرهنگی؛ صحرا کریمی، رئیس نهاد "افغان فلم" را به زور پولیس از سینمای پارک بیرون و ساختمان آن را ویران کرد.