آژانس-افغان-خبر

سرویس : اقتصادی | کد خبر : 2455 | تاریخ : 1395/11/21-10:49:39 |پرینت

رئیس اجرائیه:

تجارت افغانستان به سوی معیاری شدن پیش میرود

تجارت-افغانستان-به-سوی-معیاری-شدن-پیش-میرود
رئیس اجرائیه کشور عضویت افغانستان را به اتاق تجارت بین المللی گام اساسی و بنیادی برای معیاری سازی تجارت کشور خواند و به اعضای این اتاق تبریک گفت.

به گزارش افغان خبر: دکتور عبدالله عبدالله روز چهارشنبه در دیدار با هیأت نماینده‌گی اتاق تجارت بین‌المللی (ICC) در افغانستان، از فعالیت‌های این نهاد در کشور اعلام حمایت کرد.

رییس اجراییه کشور با ابراز قدردانی از تلاش‌های اعضای نماینده‌گی این اتاق گفت: عضویت افغانستان در اتاق تجارت بین‌المللی یک گام اساسی و بینادی برای معیاری‌سازی تجارت افغانستان براساس معیارهای بین‌المللی است؛ اما برای حفظ سلامت آن تعهد و جدیت شرط لازم می‌باشد.

دکتور عبدالله تأکید کرد: حکومت وحدت ملی از ایجاد نماینده‌گی اتاق تجارت بین‌المللی در کشور حمایت همه‌جانبه می‌کند.

رییس اجراییه ابراز امیدواری کرد که اتاق تجارت بین‌المللی برای محصولات بازرگانان افغان مثل سایر کشورها در بازارهای جهانی اعتبار و جایگاه فراهم نماید.

عبدالقادر بهمن، رییس نماینده‌گی اتاق تجارت‌ بین‌المللی در کشور گفت: افغانستان در سال جاری عضویت این سازمان جهانی را به دست آورده ‌است و به ‌زودی نماینده‌گی آن را در کابل افتتاح می‌کنند.

به‌ گفتۀ او، سکتور خصوصی به ‌شمول بازرگانان و سرمایه‌گذاران ملی مسوولیت رهبری این اتاق را بهر عهده خواهند داشت.

آقای بهمن علاوه کرد: اتاق تجارت بین‌المللی، بزرگترین سازمان جهانی است که در آن 6,5 میلیون شرکت خصوصی از 130 کشور جهان عضویت دارند و در 92 کشور نماینده‌گی‌‌های آن فعال می‌باشد.

او تأکید نمود: افغانستان از تمام فرصت‌های آموزشی، نمایشگاه‌ها و کنفرانس‌های بین‌المللی برای تقویت سرمایه‌گذاری و رشد بازرگانی مستفید می‌گردد. در همین زمینه، قرار است در آینده نزدیک ده تن برای فراگیری دانش مسلکی و تخصصی به بیرون از کشور فرستاده شوند.

سپس، آقای آذرخش حافظی عضو نماینده‌گی افغانستان این اتاق ابراز داشت: پس از این محصولات کشور از طریق نمایند‌ه‌‌گی اتاق تجارت بین‌المللی افغانستان با هماهنگی سایر کشورهای عضو در بازارها و نمایشگاه‌های جهانی معرفی می‌شود.

او در ادامه افزود: اتاق تجارت‌ بین‌المللی برای بازرگانان ملی و خارجی در زمینۀ حل منازعات مالی و بانکی، معرفی فرصت‌ّهای اقتصادی، مشوره دربارۀ چگونگی قرارداد‌های بین‌المللی، تقویت صادرات کشور، پالیسی‌سازی بر اساس معیارهای جهانی، آگاه ساختن بازرگان کشور از قوانین و مقررات بین‌المللی همکاری می‌کند.

آقای حافظی همچنان ابراز کرد: یک مرکز تحقیقاتی برای شناسایی فرصت‌های اقتصادی، جلب سرمایه‌گذاری و چاپ و نشر کتاب‌ها، قوانین و مقررات تجارت جهانی به زبان‌های ملی در کشور نیز ایجاد می‌شود.

اتاق تجارت بین‌المللی (ICC) در سال ۱۹۱۹ تأسیس شده است و مهمترین هدف آن رشد سرمایه‌گذاری، توسعه اقتصادی و تجارتی در سطح منطقه و جهان می‌باشد.