به گزارش خبرگزاری افغان نیوز: غلام دستگیر بهبود استاد دانشگاه و یکی از بنیانگذاران این فرهنگ امروز چهارشنبه(4 حوت) در مراسم رونمایی مجله "شهر قصه" گفت: هدف از ایجاد این فرهنگ میان مردم ترویج و تقویت فرهنگ مطالعه، ارتقای سطح علاقمندان جوان و نوجوان به خواندن و مطالعه، انتقال دانش و تجربه انسانی بوده است.
آقای بهبود اضافه کرد ک ایجاد امکان نشر آثار ادبی، فراهم سازی جای کار و فعالیت و نیز ایجاد زمینه نشر ترجمه ها جهت آشنایی با فرهنگ جهانی از اهداف نویسندگان در ایجاد فرهنگ مطالعه عنوان شده است.
این استاد دانشگاه خواستار سهم گیری نویسندگان در راستای بهبود وضعیت ترویج فرهنگ مطالعه با نوشتن داستان ها و قصه های جالب شد.
عبدالقیوم قویم یکی دیگر از نویسندگان تاکید کرد که بنیاد قصه های جالب کودکانه از حیوانات منشا گرفته و با استفاده از این موجودات انسان توانست فرهنگ مطالعه را شکل دهد.
وی همچنان اظهار داشت که این قصه ها باعث تاثیرات مثبت بر اذهان و روان مردم شده در پی کاوش و تسخیر محیط در جهان شدند.
آقای قویم خاطر نشان ساخت که فرهنگ مطالعه از قصه و داستان ریشه گرفته روز به روز بهتر و مروج تر می شود.
حسین معرفت یک تن از جوانان و نویسندگان گفت: جنگ و ناامنی درکشور باعث مغشول شدن اذهان مردم شده و هیچ چیزی بهتر از مطالعه نمی تواند این فرهنگ را میان جنگ زدگان رشد دهد.
آقای معرفت افزود داستان خوانی می تواند مسیر زندگی را از ابتدا که همان کودکی و نوجوانی است تغییر دهد شخصیت انسان را بسازد.
مجله شهر قصه نیز با رویکرد نشر داستان های جذاب آغاز به کار نموده، تا خوانندگان بیشتری را مجذوب خود نماید.