آژانس-افغان-خبر

سرویس : بین الملل | کد خبر : 31785 | تاریخ : 1403/09/01-10:32:50 |پرینت

سنای امریکا طرح توقف ارسال سلاح به اسراییل را رد کرد

سنای-امریکا-طرح-توقف-ارسال-سلاح-به-اسراییل-را-رد-کرد
رسانه‌های بین‌المللی گزارش داده‌اند که مجلس سنای ایالات متحده، طرح برنی سندرز سناتور مستقل، برای توقف ارسال سلاح به اسراییل را رد کرد.

به گزارش افغان نیوز؛ طبق گزارش آسوشیتدپرس، این طرح در روز (چهارشنبه، ۳۰ عقرب) از سوی نمایندگان مجلس سنای امریکا با مخالفت مواجه شد.

برنی سندرز به دلیل تلفات بالای غیرنظامیان در جنگ غزه، خواستار توقف فروش و ارسال سلاح به اسراییل شد و اعلام کرده است که اسراییل تنها با حماس نمی‌جنگد، بلکه «جنگی همه‌جانبه علیه مردم فلسطین به راه انداخته است.»

از میان اعضای سنای امریکا، تنها ۱۸ سناتور دموکرات به این طرح رأی مثبت دادند، در حالی که ۷۹ سناتور از دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات با آن مخالفت کردند.

چاک شومر، رهبر اکثریت سنای امریکا، به شدت با این طرح مخالفت کرده و تأکید کرده است که اسراییل باید از خود دفاع کند و این سیاست همواره بخشی از رویکرد ایالات متحده بوده است.

اسراییل در جنگ غزه به شدت به کمک‌های تسلیحاتی و مالی امریکا وابسته است و از زمان آغاز این جنگ حدود ۱۸ میلیارد دالر کمک از ایالات متحده دریافت کرده است.

با این حال، انتقادها نسبت به کمک‌های تسلیحاتی امریکا به اسراییل به دلیل تلفات بالا در میان غیرنظامیان افزایش یافته است.

سندرز همچنین اظهار داشته است که ادامه ارسال تسلیحات از امریکا به اسراییل نه تنها قوانین این کشور را نقض می‌کند بلکه جایگاه ایالات متحده را در سطح جهانی تضعیف می‌کند.

او اذعان داشته که با این طرح می‌توانست از کمک ۲۰ ميليارد دالری دیگر پنتاگون به اسراییل جلوگیری کند.

این عضو سنا تصریح کرده که کشورهای حامی اسراییل در قتل بیش از ۴۳ هزار فلسطینی شریک هستند.

سندرز افزوده است: «امریکا در این جنایات شریک است و این همدستی باید پایان پیدا کند.»

گفتنی است که طبق قوانین تصویب شده در امریکا، کشورهایی که مرتکب جنایات جنگی و نقض حقوق بشر می‌شوند، نباید کمک تسلیحاتی شوند.

این تلاش برای توقف ارسال اسلحه به اسراییل اولین مورد در سنای امریکا از زمان آغاز جنگ غزه بود که با شکست روبرو شد.

از آغاز حملات اسراییل به غزه در هفتم اکتبر سال گذشته، نزدیک به ۴۴ هزار فلسطینی جان خود را از دست داده و بیش از ۱۰۰ هزار نفر زخمی شده‌اند.

براساس آمارهای سازمان ملل، تعداد زیادی از کشته‌شدگان و زخمی‌ها شامل زنان و کودکان هستند.