به گزارش افغان نیوز: عبدالحسین حسینزاده گفت که در جامعه افراد زیاد هستند که نیازمند کمک اند و شب و روز نان خوردن خود را ندارند و تاجران و سرمایه داران باید به این قشر جامعه کمک مادی کنند.
وی افزود: بنیاد شهید حسین زاده به هدف کمک به افراد فقیر و ناتوان ایجاد شده است و کمک مادی و معنوی خود را به خانوادههای شهیدان و دیگر افراد ناتوان شروع کرده است.
حسینزاده بیان داشت: در افغانستان اکثرأ تلاش میکنند و تبلیغات میکنند تا جایگاه خودت را حفظ کنند، اما کمتر کسی را میتوان یافت که به فکر مردم باشد و به جامعه خدمت کند.
آقای حسینزاده تاکید کرد: سیاستمداران و رهبران، میلیونها افغانی را برای تبلیغ از خود شان و از نهاد و حزب شان مصرف میکنند و در کنار جادهها در قالب بنر ها نصب میکنند. در حالیکه مردم افغانستان در شرایط کنونی نیاز به نان دارند، نه بنرها و عکسهای تبلیغاتی.
به گفته حسینزاده، باید فرهنگ کمک به مردم غریب و ناتوان ترویج پیدا کند و افراد که توان کمک به این قشر را دارند در این زمینه کوتاهی نکنند.
او افزود: جوانانی که از ولایتهای کشور به نهادهای تحصیلات عالی راه پیدا میکنند، برای ادامه تحصیل خود نیازمند کمک اند و باید تاجران و نهادهای وجود داشته باشند که به این افراد کمک کنند و بنیاد حسینزاده در آخر سال 1396 ایجاد شده است و برای نخستین بار به 1500 خانواده نیازمند کمک مادی کرده است و در سال جاری برای دانشجویان که از اطراف به دانشگاهها راه پیدا کرده اند کمک مادی میکنند تا بهتر تحصیل کنند.
به گفته رئیس بنیاد حسینزاده، حمایت از ورزشکاران در افغانستان بسیار کم رنگ است و اگر جوانان ورزشکار مورد تشویق قرار گیرند، میتوانند همانند حسین بخشی در مسابقات جهانی، مدال افتخار برای افغانستان کسب کنند.
حسینزاده میگوید: در کمیته ملی المپیک تبعیض سیستماتیک جریان دارد، توجه به استعدادها صورت نمیگیرد و مسائل قومی و منطقهی دامن زده میشود و یکی از اهداف ایجاد بنیاد حسینزاده نیز حمایت ورزشکاران بدون در نگاه تبعیض آمیز است.
هدف دیگر ایجاد بنیاد حسینزاده، برگزاری مراسمهای دینی و برگزاری مراسیم شهید مزاری است که هدف شهید حسین زاده نیز همین بود و این راه وی ادامه دارد.
حسینزاده بیان داشت: حکومت وحدت ملی از آغاز کار خود تا اکنون به فکر اختلافات و مسائل شخصی و گروهی بوده و هیچ وقت به حل مشکلات مردم توجه نکرده و مردم باید در مورد سرنوشت شان، خود تصمیم بگیرند.
وی افزود، حکومت پولهای هنگفت را برای زمینگیر سازی رقیبهای سیاسی خود به مصرف میرساند، در حالیکه اگر این پول برای آبادی کشور به مصرف برسد، وضعیت افغانستان از چنین حالت نجات پیدا میکند.
افغانستان در سالهای اخیر با فرار دو نوع سرمایه از کشور مواجه بوده است؛ اول سرمایه مادی که تاجران و سرمایه گذاران به دلیل ناامنی از افغانستان فرار کرده اند و بخش دوم فرار سرمایه معنوی یعنی مغزها بوده است.
رییس بنیاد حسینزاده تاکید کرد: افرادی زیاد هستند که دارای مدرک لیسانس از دانشگاههای کشور اند اما به دلیل نبود بازار کار در کنار جادهها دست فروشی میکنند که این برای دولت شرم است و باید زمینه کار را برای آنان فراهم کند.
حسینزاده وضعیت امنیتی را برای سرمایه گذاری نگران کننده خوانده و از حکومت میخواهد که برای رشد سرمایه گذاری و رفع بیکاری تلاش کند، در غیر آن، وضعیت اقتصادی از این نیز خرابتر خواهد شد.
بنیاد شهید حسینزاده در آخر هفته ماه حوت 1396 با حضور مقامات بلند پایه حکومت ایجاد شد و در نخستین روز تاسیس این نهاد به 1500 خانواده نیازمند کمک مادی صورت گرفت.