به‌جای-بستن-مرزها،-تدابیر-صحی-جدی-گرفته-شود

سازمان صحی جهان در مورد جلوگیری از افزایش ویروس کرونا می‌گوید که بستن مرز‌ها شاید خیلی موثر نباشد بلکه باید به تدابیر صحی در مرزها توجه شود.

به گزارش افغان نیوز: افزایش موارد مثبت ویروس کرونا طی چند روز گذشته، برخی کشورها را تا حدی نگران ساخته که محدودیت‌ها را دوباره بر مسافرت‌ها به اجرا گذاشته اند.

مایک راین، رئیس برنامه‌های اضطراری این سازمان روز دوشنبه (۲۷ جولای) در یک نشست انترنتی گفت که ممکن نیست مرزها برای همیش بسته بمانند و محدودیت بر سفر‌های خارجی تا مدت نا معلوم برقرار باشد.

او گفت: "برای کشورها تقریباً ناممکن خواهد بود که مرزهای‌شان تا آیندۀ نا معلوم مسدود بمانند. کسب و کار‌ها باید باز شوند، مردم باید کار کنند و تجارت باید آغاز شود، زیرا برخورد هر کشور با ویروس کرونا متفاوت‌تر بوده و تطبیق یک شیوه برای تمامی کشورها شاید قابل اجرا نباشد."

به گونۀ مثال، سویدن از آغاز تا حالا هیچ‌گونه قرنطین عمومی را به اجرا نگذاشته و پوشیدن ماسک را در شش ماۀ گذشته اجباری نساخته و فاصله‌های جسمی هم در آن کشور رعایت نمی‌شود.

شمار مجموعی مبتلایان به ویروس کرونا در سویدن، نزدیک به ۸۰ هزار تن گفته می‌شود.

آنسو بریتانیا به کسانی که از اسپانیا به این کشور می آیند، قرنطین وضع کرده و به این ترتیب شیوۀ برخوردش را در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی تغییر داده است.

از سوی دیگر، جرمنی که شاهد افزایش موارد مثبت ویروس کرونا در روزهای اخیر بوده، می‌گوید که اکثریت از وقایع به کسانی بر می‌گردد که از ترکیه و غرب بالکان به این کشور آمده اند. اما محدودیت‌های سفر در جرمنی خیلی‌ها کاهش یافته است.

ایالات متحدۀ امریکا هم سفر از چین و کشورهای اروپایی را ممنوع اعلام کرده و گفته است که در صورت نیاز فوری، مسافران بازگشت کننده از این کشورها، برای دو هفته قرنطین خواهند شد.

این درحالی است که تیدروس ادهانوم گیبریسوس، رئیس سازمان صحی جهان روز دوشنبه (۲۷ جولای) گفت که ویروس کرونا بدترین وضعیت صحی را در جهان به بار آورده است: "ششمین بار است که وضعیت اضطراری صحی در جهان بر اساس معیارهای بین‌المللی اعلام می‌شود اما این یکی، شدید‌ترین همه است."

به‌جای بستن مرزها، تدابیر صحی جدی گرفته شود

پیام ها

نظرتان را بیان کنید

پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد