نگرانی-از-حضور-گسترده-کودکان-در-ساحات-جنگی

سازمان بین‌المللی حمایت از کودکان، گزارش داده که رقم درشت حضور کودکان در ساحات جنگی، از سال ۱۹۹۰ به این طرف بی‌سابقه است.

به گزارش افغان نیوز: دیلی‌میل، برمبنای تحقیق سازمان بین‌المللی حمایت از کودکان، گزارش داده که روزانه سه‌صد کودک در جهان و عمدتاً در کشورهای درگیر جنگ مثل افغانستان، سوریه، عراق و یمن پیش از این که نخستین سالروز تولدشان را تجلیل کنند، در نتیجه‌ی درگیری‌های مسلحانه و خشونت‌ها جان‌های خود را از دست می‌دهند.

دیلی‌میل می‌گوید: تحقیق سازمان خیریه حفاظت از کودکان، از رقم وحشت‌ناک قتل نوزدانی که در مناطق جنگی زندگی می‌کنند، پس از سال ۱۹۹۰ به این‌سو حکایت دارد.

دیلی‌میل در گزارش خود به نقل از نتیجه‌ی تحقیق سازمان بین‌المللی حفاظت از کودکان، گفته است که در جریان پنج سال اخیر حدود نیم میلیون نوزاد در ساحات جنگی کشورهایی مثل افغانستان، عراق، سوریه و یمن جان باخته‌اند. این روزنامه‌ی بریتانیایی تاکید کرده که بخشی از این کودکان به‌دلیل فقر و آسیب‌های ناشی از جنگ و خشونت در شفاخانه‌ها جان باخته‌اند.

دیلی‌میل می‌گوید: هم‌اکنون نیز ۴۲۰ میلیون کودک، یعنی از هر پنج کودک، یک کودک در ساحات جنگی زندگی می‌کنند. این روزنامه تاکید کرده که رقم درشت حضور کودکان در ساحات جنگی، از سال ۱۹۹۰ به این طرف بی‌سابقه است. دیلی‌میل می‌افزاید که بخش عمده‌ی این کودکان در منازعات مسلحانه به صورت مستقیم کشته نمی‌شوند، اما اثرات ناشی از جنگ و درگیری از قبیل بیماری، گرسنگی و دیگر آسیب‌های شدید باعث جان باختن نوزادان می‌شود. در این گزارش آمده است که بین‌ سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷، حدود ۵۵۰ هزار کودک زیر یک‌سال در مناطق تحت منازعه جان داده‌اند. براساس این گزارش، هرگاه کودکان زیر پنج سال به این آمار افزوده شود، رقم جان باختن کودکان در پنج سال اخیر به ۸۷۰ هزار کودک می‌رسد.

کوین واتکینز رییس سازمان حفاظت از کودکان، از بریتانیا خواسته تا از نفوذ خود برای حفاظت از کودکان در مناطق جنگی استفاده کند. او تاکید کرده که کودکان در مناطق جنگی از درگیری‌های مسلحانه وحشت‌ دارند.

این درحالی است که سازمان بین‌المللی حفاظت از کودکان، روز جمعه نیز با انتشار گزارشی، از افغانستان به عنوان یکی از ده «بدترین کشور» برای کودکان در سطح جهان نام برده بود. این سازمان کشورهای افغانستان، یمن، سودان جنوبی، جمهوری آفریقای مرکزی، جمهوری دموکراتیک کنگو، سوریه، عراق، مالزیا، نیجریه و سومالی را به عنوان «بدترین کشورها» برای کودکان معرفی کرده است.

نگرانی از حضور گسترده کودکان در ساحات جنگی

پیام ها

نظرتان را بیان کنید

پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد