نگرانی-از-فروش-پوسته‌ها-و-تقاضای-جنسی-از-قربانیان-جنگ

«نهاد اجتماعی بازماندگان شهدای نیروهای امنیتی» با ابراز نگرانی از فروش پاسگاه‌های امنیتی در بدل پول و تقاضای نامشروع از بازماندگان شهدای نیروهای امنیتی می‌گوید که نمایندگان شهدای نیروهای امنیتی در ترکیب هیأت مذاکره کننده حکومت با طالبان و شورای عالی مصالحه حضور ندارند.

به گزارش افغان نیوز: نجیب زمری، رییس نهاد اجتماعی بازماندگان شهدای نیروهای امنیتی، امروز( دوشنبه، 10 سنبله) در نشست خبری گفت که جنگ امروز افغانستان و قربانی شدن نیروهای امنیتی کشور پیآمد ناکارایی حکومت کنونی و حکومت‌های گذشته در دو دهه اخیر می‌باشد. بنابراین، نیروهای امنیتی کشور در این جنگ فرسایشی و مجمل، به‌صورت مبهم و بی‌جهت قربانی می‌شوند».

آقای زمری افزود که نهادهای امنیتی، خانواده و بازماندگان شهدای نیروهای امنیتی را حرمت نمی‌گذارند و قدر جان باختن نیروهای امنیتی را در راه دفاع از وطن نمی‌دانند.  بنابراین، حکومت باید زمینه  شغل، آموزش و تحصیل را برای بازماندگان شهدای نیروهای امنیتی فراهم نماید.

به گفته آقای زمری؛ هیچ نماینده‌ای از بازماندگان شهدای نیروهای امنیتی در هیأت مذاکره کننده حکومت با طالبان و در شورای عالی مصالحه ملی وجود ندارد و باید نماینده قربانیان جنگ و شهدای نیروهای امنیتی هم در هیأت مذاکره کننده و هم در شورای عالی مصالحه ملی شامل شوند.

او افزود: «ما از گفتگوهای صلح پشتیبانی می‌کنیم اما حقوق قربانیان جنگ، بازمندگان شهدای نیروهای امنیتی، زنان و ارزش‌های 18 سال گذشته باید در آن حفظ و پاسداری شود».

فریق الله مصدق، رییس نهاد جوانان ولایت بدخشان نیز گفت که بازماندگان شهدای نیروهای امنیتی در بد ترین شرایط زندگی می‌کنند و از فقر شدید به تنگ آمده اند. حتی پول شهدای نیروهای امنیتی در ولایت‌ها حیف و میل می‌شود؛ اما کسی نیست که این مسئله را پی‌گیری نماید.

او تاکید کرد: «متاسفانه در بیشتر موارد زمانی که بازماندگان شهدای نیروهای امنیتی، کار‌های شهادت و معلولیت نیروهای امنیتی را پیش می‌برند، در نهادهای امنیتی از آنان تقاضای نامشروع می‌شود».

به گفته آقای مصدق؛ جنگ با طالبان در برخی ولایت‌های کشور جنبه قومی به خود گرفته و شماری از نیروهای امنیتی به دلیل تعلق شان به قوم خاص از سوی همرزمان‌شان در میدان جنگ از پشت خنجر می‌خورند.

به باور آقای مصدق؛ کلید صلح افغانستان به دست ISI  و CIA است و تا زمانی که امریکا و پاکستان به دنبال منافع شان در افغانستان باشند، صلح در کشور تامین نخواهد شد.

ضاالدین احمدی، رییس نهاد فرهنگی هم پذیری پامیر گفت که بیشتر جوانان به دلیل نبود کار و فقر بیش ازحد مجبور می‌شوند به صف نیروهای امنیتی بپیوندد؛ اما به دلیل نداشتن شناخت و واسطه به ولایت‌های دور دست و ناامن کشور فرستاده می‌شوند. آقای احمدی افزود که امروز  باخون سرباز معامله و تجارت می‌شود و پاسگاه‌های امنیتی با پول ناچیز به دشمنان فروخته می‌شود.

ذبیح الله عزیزی، عضو نهاد اجتماعی بازماندگان شهدای نیروهای امنیتی گفت که بازماندگان شهدای نیروهای امنیتی و قربانیان جنگ در فهرست هیأت مذاکره کننده حکومت با طالبان همچنان شورای عالی مصالحه، حضور ندارند و به جای آنان کسانی اند  که خانواده‌های‌شان در خارج زندگی می‌کنند.

بااین‌همه، وزارت امور داخله روز شنبه( 8 سنبله) اعلام کرد که در یک هفته گذشته در نتیجه 446 حمله گروه طالبان در 27 ولایت کشور 76 فرد ملکی کشته و 179 تن دیگر زخمی شده اند.

نگرانی از فروش پوسته‌ها و تقاضای جنسی از قربانیان جنگ

پیام ها

نظرتان را بیان کنید

پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد