مقامهای وزارت زراعت آبیاری و مالداری در جریان افتتاحیه کارخانه کنترول آفات محصولات زراعتی در کابل میگویند که با ایجاد این کارخانه بیشتری مشکلات بازرگانان حل خواهد شد.
به گزارش افغان نیوز؛ صدراعظم عثمانی، معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امروز ( سهشنبه، ۳ دلو) در جریان افتتاح کارخانه کنترول آفات محصولات زراعتی در کابل گفت که با ایجاد چنین کارخانههای آفتزدایی دیگر نیاز نیست محصولات زراعتی افغانستان در کشورهای همسایه توقف داده شود.
آقای عثمانی افزود که در دو سال گذشته کارخانههای آفتزدایی زراعتی و مالداری در افغانستان افزایش یافته و ۸ کارخانهای دیگر جوازهای شان صادر شده و بزودی افتتاح خواهد شد. او بیان داشت که با افتتاح ۸ کارخانه آفتزدایی دیگر در کشور مشکلات زیادی از بازرگانان حل خواهد شد.
معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در این برنامه گفت که حل مشکلات مردم و بازرگانان وظیفه دولت است و حکومت سرپرست در تلاش است تا مکشلات مردم و بازرگانان را به صورت قانونی و دایمی حل نماید.
آقای عثمانی از تمام بازرگانان و سرمایهگذاران کشور خواست که در افغانستان سرمایهگذاری نمایند و تمام سهولتهای لازم را حکومت سرپرست در اختیار آنان خواهد گذاشت.
ذکریا نوری، نماینده شرکت کنترول آفات خالد زبیر در این برنامه گفت که برای ساخت این کارخانه ۱۷ میلیون دالر سرمایهگذاری شده و پس از این تمام محصولات زراعتی کشور با کیفیت بهتر نگهداری و با هزینه کمتر به بیرون از کشور صادر خواهد شد.
آقای نوری افزود که با افتتاح این کارخانه آفتزدایی، سطح صادرات محصولات زراعتی افزایش خواهد یافت و برای بازرگانان کشور نیز سهولتهای بیشتری را ایجاد خواهد کرد.
او بیان داشت که با ایجاد چنین کارخانهها از توقف محصولات زراعتی بازرگانان کشور در بیرون از مرز جلوگیری خواهد شد.
عتیقالله مسلم، رییس بخش حفاظت نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در این برنامه گفت که ایجاد کارخانههای آفتزدایی برای ذخیره سازی میوهجات و دیگر محصولات زراعتی یک نیاز اساسی است و با ایجاد کارخانههای آفتزدایی و سردخانههای بیشتر، افغانستان میتواند سطح صادرات خود را افزایش دهد.
شماری از بارزگانان در این برنامه از ایجاد کارخانههای در زمینه حفاظت از محصولات زراعتی استقبال کرده و میگویند که در گذشته بنابر نبود چنین کارخانهها، محصولات شان پیش از صادرات فاسد میشد.
پیام ها