دکتور عبدالله عبدالله رئیس اجرائیه کشور میگوید که حکومت برای ارتقای ظرفیت و مشارکت زنان در حکومت تلاش میکند و زنان تحصیل کرده باید از نارسایی های محیطی عبور کنند.
به گزارش افغان نیوز: رییس اجراییه در ویژه برنامهٔ هفتمین دور فارغین دانشجویان انستیتیوت اداره و حسابداری نسوان گفت که حکومت در زمینه ارتقای ظرفیت و مشارکت همهجانبه زنان گامهای موثری را برداشته است.
رییس اجراییه کشور جمع فارغین این انستیتیوت سخن میزد، گفت که در کنار امنیت و بازسازی، ارتقای ظرفیت تحصیلی زنان یکی از مولفههای توسعۀ پایدار میباشد.
او افزود که فارغین این دوره دارای ظرفیت کافی کاری و مسلکی بوده که میتوانند زمینهساز تغییر مثبت در عرصههای مختلف باشند؛ زیرا آنان در انستیتیوت اداره و حسابداری نسوان بر اساس معیارهای مدرنِ و نیازمندی جامعه آموزشهای لازم را فرا گرفتهاند.
همچنان دکتور عبدالله عبدالله خطاب به رهبری وزارت معارف گفت که پیشرفت این انستیتیوت قابل قدر است؛ اما برای رشد تواناییهای زنان باید بیشتر از این تلاش صورت گیرد.
وی تأکید کرد که افغانستان در بخش بانکداری و حسابداری نیازمند کادرهای متخصص است که با معیارهای علمی و جهان امروز آشنا باشند. به این خاطر فراغت ۳۰۵ دختر خانم از رشتههای اداره و حسابداری برای حکومت یک دستآورد مهم دانسته میشود.
دکتور عبدالله عبدالله اظهار داشت که زنان متخصص و تحصیلکرده باید از نارساییهای محیطی عبور کرده و در کنار حکومت برای ایجاد یک محیط سالم کاری تلاش ورزند.
از سوی دیگر، دکتر اسدالله حنیف بلخی وزیر معارف کشور گفت که فارغین این دوره دارای ظرفیت کاری مسلکی و حرفوی در رشتههای اداره و حسابداری میباشند. به گفته او، این انستیتیوت از سوی «موسسه تیکا»ی کشور ترکیه تجهیز و تمویل شده است.
سپس گوکان کِسر رییس موسسه تیکای ترکیه گفت که کشورش در عرصههای آموزش و پرورش، اعمار ساختمان مکاتب، تحصیلات عالی، صحت، ارتقای ظرفیت آموزگاران و استاتید مکاتب و دانشگاهها با افغانستان همکاری کرده و این تلاشها همچنان ادامه دارد.
در اخیر، دکتور عبدالله عبدالله رییس اجراییه کشور، همکاریهای کشور ترکیه را در عرصههای مختلف موثر خوانده و بابت آن به نمایندهگی از حکومت وحدت ملی از آن کشور قدردانی کرد.
در اخیر سندهای تحصیلی دانشجویان نسوان انستیتیوت اداره و حسابداری از سوی رییس اجراییه کشور و مقامات وزارت معارف اهدا شد.
پیام ها