شهردار کابل میگوید که ۵۰ درصد کارمندان نواحی شهرکابل تنها مدرک صنف داوزدهم دارند و بخش عمده موانع در قسمت تطبیق پلان و اجرات شهرداری متاثر از همین مسئله است.
به گزارش افغان نیوز: احمد ذکی سرفراز، شهردار کابل روز( شنبه، 25 عقرب) در نشست خبری که از دستآوردهای سه ربع گذشته شهردای سخن میگفت، تاکید کرد؛ ارزیابی کارمندان درجه اول، دوم و سوم شهرداری نشان میدهد که بخش عمده کارمندان نواحی کابل که 50 درصد میشوند، کسانی هستند که تنها مدرک صنف دوازدهم دارند و این مسئله موانع عمدهای در قسمت تطبیق پلان و اجرات شهرداری به حساب میرود.
شهردار کابل از دست آوردهای این اداره در 9 ماه گذشته یاد کرده و گفت که هم اکنون پس از ارزیابی، اصلاحات بر اساس نرم های پذیرفته شده و اصول تخصص محور در بخش ساختار تشکیلاتی شهرداری صورت گرفته است.
آقای سرفراز گفت که شهرداری در چند ماه گذشته توانسته 137 هزار جایداد و ملیکتها را در 10 ناحیه شهر کابل در راستای تحقق سروی 640 هزار جایداد که راجستر نشده، ثبت کند. او همچنان گفت که شهرداری توانسته 181 هزار کتاچه صفایی را به املاک که پیش از این کتابچه صفایی نداشتند، توزیع کرده است.
شهردار کابل از زیرکار بودن 139 پروژه کوچک و بزرگ در 22 ناحیه این شهر خبر داده و گفت که در بخش اعمار سرک و کانالها 28 پروژه کوچک و بزرگ در جریان امسال به بهره برداری رسیده و 5 هزارو 500 متر کانال برای مدیریت آبهای سطحی اعمار شده است.
سرفراز گفت که سال گذشته شهردای کابل 33.6 میلیارد افغانی عواید جمع آوری کرده بود و پلان جمع آوری عواید امسال شهرداری 4.1 میلیارد افغانی است و این پلان در اخیر ماه جاری تکمیل خواهد شد.
آقای سرفراز گفت: «شهرداری کابل برای جلوگیری از توقف بی جای موتر های مسافر بری 264 ایستگاه شهری را ساخته است و در بخش بهسازی چهار راهیها دست آوردهای خوبی داشته به استثنای چهار راهی برکی که با جریان بیش از حد ترافیک مشکلش پا برجا است».
شهردار از نبود سیستم آدرسیابی در شهر کابل یاد کرده و افزود: یکی از کارهای اساسی را که شهرداری روی دست دارد، ایجاد سیستم یابی در این شهر است و این اداره تلاش میکند که 640 هزار خانه را نظر به ناحیه، منطقه و گذر شماره بندی کند. او گفت که پلیت شمارههای 7 ناحیه چاپ شده است.
آقای سرفراز در قسمت راه بندی پیادهروها توسط دست فروشان و بساطیها گفت که نبود اشتغال پایدار باعث شده است که اکثریت شهروندان کابل به دست فروشی روی بیاورند و دست فروشی و فرشندگان غیر رسمی رشد کند و این بحران اجتماعی به راه حل دراز مدت کار دارد. بنابراین، شهرداری برای از بین بردن این معضل اجتماعی دست فروشان، مکان مشخص را در نظر دارد.
شهردار کابل نبود بسهای شهری و استفاد از موترهای شخصی برای تردد از سوی شهروندان را عامل عمدهای ترافیک سنگین و راه بندان در جاده های شهر کابل دانسته و گفت: «هم اکنون در شهر کابل که 5 میلیونی جمعیت دارد، تنها 63 بس شهری فعال است».
همچنان او افزود که از بعد تنفیذ قانون پولیس ترافیک اعتبار چندان در نزد رانندگان ندارد و دست کم 70 درصد راه بندان در جادههای کابل از عدم تنفیذ قانون و میکانیزمهای درست تنفیذ قانون است.
شهرار کابل در پاسخ به پرسش خبرنگران منبی بر از بین بردن آلودگی صوتی در شهر کابل گفت: «از قبل مبنای حقوقی برای رسیدگی به تخلفات آلودگی صوتی جود نداشت و اکنون مبنای حقوقی آلودگی صوتی داخل مقرره رسیدگی به تخلفات تنظیم شده و در وزارت عدلیه قرار دارد و با داشتن مبنای حقوقی برای آلودگی صوتی، شهردای بهتر برای از بین بردن این نوع آلودگی کار کرده میتواند».
در اخیر احمد ذکی سرفراز، شهردار کابل در مورد شکل گیری و بافتهای اجتماعی شهر کابل گفت که جمعیت در کابل بر اساس زبان و مذهب جابجا شده است و اگر مدیریت نشود، این امر میتواند بحران آفرین شود. او گفت که شهرداری برای از بین بردم این معضل و ایجاد حس درک متقابل میان شهروندان کابل برنامههای مختلف از جمله« شام همدلی» را راه اندازی کرده است.

پیام ها