نتایج-لویه-جرگه؛-نفاق-میان-مردم-و-جریانات-سیاسی-در-کشور

تیم صلح و اعتدال به رهبری محمد حنیف اتمر اعلام نموده که جرگه سفارشی اخیر متاسفانه باعث ایجاد دودستگی و نفاق میان مردم و جریانات مطرح سیاسی کشور گردید.

به گزارش افغان نیوز: در اعلامیه تیم انتخاباتی صلح و اعتدال به رهبری محمدحنیف اتمر آمده است؛ جرگه‌‌ی به اصطلاح مشورتی صلح که توسط حکومت و با هزینه بسیار زیاد برگزار شد، ضمن اینکه نه مشخصات لوی جرگه عنعنوی و نه معیارهای لوی جرگه قانون اساسی را داشت، باعث اختلاف شدید و مشکلات زیادی برای مردم شریف کابل شد، اما هموطنان شریف ما که در جرگه اشتراک نمودند با هوشیاری و استقامت قابل وصف دسایس علیه روند صلح و قانون اساسی را خنثی ساختند.

تیم صلح و اعتدال با اشاره به تحریم جرگه مشورتی صلح از سوی سیاسیون، احزاب سیاسی و تیم‌های انتخاباتی گفته که  لوی جرگه در فرهنگ مردم افغانستان باعث وحدت و همدلی بیشتر می‌گردد، اما جرگه سفارشی اخیر متاسفانه باعث ایجاد دودستگی و نفاق میان مردم و جریانات مطرح سیاسی کشور گردید.

در اعلامیه آمده:"تیم انتخاباتی صلح و اعتدال از تمامی هموطنان عزیزی که در این جرگه اشتراک داشتند، به خاطر ایستادگی در برابر خواست‌های کمپاینی حکومت و وفاداری به مصالح علیای کشور سپاسگزاری می‌کند."

اعلامیه افزوده: حکومت تلاش داشت تا از طریق تشکیل این جرگه سفارشی به ادامه کار خود پس از اول جوزا، مشروعیت ببخشد و پروسه صلح را در انحصار خود درآورده به تخریب روند صلح و حذف جریانات سیاسی کشور ادامه دهد. اما شما با هوشیاری تمام با وجود فضای ملتهب، پر از تهدید و ارعاب، بدور از چشم رسانه‌ها زیر بار خواسته‌های فراقانونی حکومت نرفتید و حکومت را ناکام ساختید؛ با این حال این تیم توانست از این طریق برای خود کمپاین زودهنگام به راه بیندازد.

در اعلامیه همچنان آمده که تیم انتخاباتی صلح و اعتدال ضمن حمایت از گفتگوهای صلح بین الافغانی و تلاش‌های صلح ایالات متحده امریکا، به عنوان یک جریان سیاسی در مذاکرات بین الافغانی شرکت فعالانه داشته، از روند پروسه صلح و ادامه گفتگوهای بین الافغانی به جدیت حمایت می‌نماید.

در همین حال، گروه طالبان، لویه جرگه مشورتی صلح را یک جلسه نمایشی از سوی حکومت و تلاشی برای نجات رییس جمهور غنی از انزوا خوانده و پیشنهادات این جرگه را رد کرده است.

قابل ذکر است که لویه جرگه مشورتی صلح که به روز دوشنبه هفته گذشته (9 ثور) در کابل برگزار شده بود پس از 5 روز با صدور قطعنامه 23 ماده‌ای در پیوند به چگونگی صلح افغانستان با طالبان روز جمعه (13 ثور) به پایان رسید.

این درحالی است که عبدالله و عطا محمد نور نیز از وارد شدن میلیون‌ها دالر خساره بر اقتصاد کشور انتقاد کرده و افزوده اند که جرگه فرمایشی هیچ گونه دستاورد جدیدی برای افغانستان نداشته است.

نتایج لویه جرگه؛ نفاق میان مردم و جریانات سیاسی در کشور

پیام ها

نظرتان را بیان کنید

پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد