کشورهای-خارجی-در-افغانستان-صلح-نمی-خواهند

حزب صلح ملی اسلامی افغانستان می‌گوید: کشورهای خارجی نمی‌خواهند صلح در افغانستان تحقق پیدا کند، منافع انها در ادامه جنگ در این کشور است.

دوستی ها در سه دسته کلی قابل بررسی است.

دوستی نوع اول: دوستی های فضیلتی که از ناب ترین و خالص ترین و باارزش ترین انواع دوستی است. این دوستی کامل مردمان با فضیلت است که در فضیلت مشابه یکدیگرند. آنها براساس عشق به یکدیگر مهر می ورزند و دوستانی با تمام و کمال مفهوم، دوست هستند. از نشانه های مهم دوستی با فضیلت دوام و پایداری است چرا که همه آنها خوبند و فضیلت، سجیه ای ثابت و با دوام است.

در دوستی با فضیلت، دو طرف از یکدیگر چیزی نمی خواهند، چون دوستی با فضیلت در تمامی لحظه ها در حال زایش، رشد و شکوفایی است. تنها این چنین دوستی ای منجر به ایجاد اتحاد روحانی می شود.

دوستی نوع دوم: در این نوع دوستی آنچه که مبنا قرار می گیرد منافع مشترک بین مردم است و لذتی که از ارضای نیاز و کسب منفعت برای دو طرف حاصل می شود. این نوع دوستی معمولاً در حالتی دوام می یابد و عمق می گیرد که کسب منفعت و لذت در هر دو طرف ایجاد شود. وقتی از کسب منفعت و لذت ناکام می شوند به هر دلیلی به این دوستی ادامه می دهند اما هر چه این فاصله شدت یابد از عمق و دوام دوستی کاسته می شود. در حالتی که هر دو طرف در وضعیت توازن لذت قرار داشته باشند، این نوع دوستی به دوستی با فضیلت نزدیک تر است.

دوستی نوع سوم: دوستی ای مبتنی بر منفعت یا فایده است که پایه دوستی در اینجا براساس نفع صورت گرفته باشد. در چنین شکلی احساس دوستی در بین افراد ضعیف و کم دوام است و دوستی ای که بر پایه نفع استوار باشد، وقتی که نفع از میان برخاست، دوستی هم از بین می رود زیرا چنین دوستانی همدیگر را دوست نمی دارند بلکه جز سود و فایده چیز دیگری را از دوستی نمی جویند. ارسطو در جمع بندی انواع دوستی می گوید تنها دوستی بین مردمان نیک است که مصون از خلل است. دوستانی که دوستی آنها مبتنی بر فضیلت باشد نمی توانند به هم زیان برسانند و در بین آنها تمام صفاتی که مستلزم دوستی است، مشاهده می شود.

کشورهای خارجی در افغانستان صلح نمی خواهند

پیام ها

نظرتان را بیان کنید

پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد