رسانه-ها-و-فعالان-رسانه-ای-برای-مخالفان-مسلح-دولت-یک-هدف-اند

سرور دانش معاون رییس جمهور: جنگ و خشونت همچنان که در دیگر عرصه ها مانع پیشرفت بوده است، در زمینه فعالیت رسانه ای نیز بزرگترین مشکل و مانع است.

به گزارش افغان نیوز: سکرتر جنرال اتحادیه بین المللی ABU یا اتحادیه نشراتی حوزه آسیا پاسیفیک،  روز گذشته با سرور دانش معاون رییس جمهور دیدار کرد.

در این دیدار که محمد زرین انذور، رییس رادیو و تلویزیون ملی نیز حضور داشت، جواد متقی سکرتر جنرال اتحادیه بین المللی ABU ضمن اظهار خرسندی از سفرش به افغانستان و بازدید از رسانه های دولتی و خصوصی کشور، از آزادی بیان و توسعۀ کار رسانه ای در کشور ابراز خرسندی نموده گفت در افغانستان ارزشهای بسیاری وجود دارد که از یک طرف ضرورت است به مردم دنیا معرفی شود از سوی دیگر گزینه های بسیاری برای معرفی آن وجود دارد.

وی با بیان اینکه اتحادیه نشراتی حوزه آسیا پاسیفیک از طریق پوشش رسانه ای، بیش از سه میلیارد مخاطب در سراسر جهان دارد گفت: فعال شدن و نظام مندی رسانه های تصویری درافغانستان به خصوص رادیو و تلویزیون ملی، این سهولت را فراهم خواهد کرد که ارزش های بسیار، جاذبه ها و فرهنگ مردم افغانستان را از طریق این اتحادیه به جهان معرفی کند.

به گفتۀ وی، از نظر کیفی و محتوایی در عرصه های اخبار، رویداد های ورزشی و دیگر برنامه های رسانه ای نیز می توان با سهم گیری فعال و هدفمندانۀ رسانه های افغانستان، این کشور را به لحاظ نشرات و پوشش رسانه ای با جهان وصل کرد.

رییس اتحادیه نشراتی حوزه آسیا پاسیفیک، ضمن طرح پیشنهاداتِ مبنی بر تقویت کیفیت، بهبودِ محتوا و توسعه نیروی انسانیِ مسلکی، اعلام آمادگی کرد.

اتحادیه مذکور در زمینه های مختلف با رسانه های افغانستان از جمله رادیو و تلویزیون ملی همکاری می کند.

در همین حال سرور دانش معاون رییس جمهور، گفت: جنگ و خشونت همچنان که در دیگر عرصه ها مانع پیشرفت بوده است، در زمینه فعالیت رسانه ای نیز بزرگترین مشکل و مانع است.

دانش زیر ساختهای فکری، امکانات مالی و تخنیکی را از عناصراصلی پیشرفت در عرصه رسانه ای عنوان کرده افزود که باوجود این مشکلات، فعالیت رسانه ها در افغانستان به لحاظ کمی پیشرفت قابل ملاحظه داشته است.

به گفته معاون رییس جمهور، پیشرفت رسانه ها به لحاظ کیفی در حد وسط قرار داشته و این دستاورد ها اما درسایه حمایت های بی دریغ حکومت از آزادی بیان و موجودیت قوانین و مقررات سازنده بدست آمده است.

استاد دانش ضمن اشاره به سهولت های که از حیث قانونی و حقوقی در عرصه دسترسی به معلومات، آزادی بیان و فعالیت رسانه ها روی دست گرفته شده است، گفت که به دلیل موجودیت جنگ و نا امنی، زمینۀ برای فعالان رسانه ای به خصوص خبرنگاران، خطر آفرین است و برای تأمین امنیت آنان تدابیر خاصی ازطریق کمیته امنیت و مصؤنیت رسانه ها که وی مسؤلیت رهبری آن کمیته را به عهده دارد، اتخاذ شده است.

استاد دانش ضمن استقبال از اعلام آمادگی رییس اتحادیه نشراتی حوزه آسیا پاسیفیک برای همکاری با رسانه ها در افغانستان گفت که بدبختانه رسانه ها و بخصوص فعالان رسانه ای برای مخالفان مسلح دولت یک هدف بوده و سال گذشته نیز بیشترین تعداد خبرنگاران که قربانی شده اند، از سوی گروه طالبان هدف قرار گرفته اند.

اتحادیه بین المللی ABU بزرگترین اتحادیه نشراتی رسانه ای در حوزه آسیا پاسیفیک است که 75 کشور 279 رسانه عضو این اتحادیه است و افغانستان نیز در سال 2015 عضویت این اتحادیه را بدست آورده است.

رسانه ها و فعالان رسانه ای برای مخالفان مسلح دولت یک هدف اند

پیام ها

نظرتان را بیان کنید

پیام های ارسالی پس از تایید منتشر خواهند شد