حملات انتحاری 93 درصد افزایش یافته است
موسسه مطالعات درگیری و امنیتی پاکستان (PICSS) در گزارشی گفته که این کشور در سال جاری میلادی، گواه بیشتر حملات انتحاری پس از سال ۲۰۱۴ بوده است.
موسسه مطالعات درگیری و امنیتی پاکستان (PICSS) در گزارشی گفته که این کشور در سال جاری میلادی، گواه بیشتر حملات انتحاری پس از سال ۲۰۱۴ بوده است.
سراجالحق، رهبر جماعت اسلامی پاکستان میگوید که امریکا مقصر اصلی بیثباتی و هرجومرج در افغانستان و ناامنیهای پاکستان است.
سازمان جهانی صحت گفته است که بازگشت مهاجران افغان از پاکستان خطر شیوع ویروس فلج اطفال را در این کشور افزایش داده است.
شورای امنیت سازمان ملل متحد بعد از روزها مذاکره قطعنامهای را در مورد ارسال کمکهای بشردوستانه به نوارغزه تصویب کرد.
رهبر کوریای شمالی گفته است که کورش بخاطر دفاع از خود و در صورت تحریک دشمن با سلاح هستهای پاسخ خواهد داد.
رزا اوتنبایوا، نمایندهی ویژه دبیرکل سازمان ملل برای افغانستان و رییس یوناما خواستار تعامل با ا.ا شده است.
نماینده ویژه امریکا در امور افغانستان گفته که با ایندریکا راتواته، معاون یوناما و هماهنگکننده کمکهای بشردوستانه سازمان ملل در افغانستان، دیدار و گفتگو کرده است.
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران و اسماعیل هنیه، رییسدفتر سیاسی حماس در قطر دیدار کرده و روی آخرین تحولات جنگ غزه و اقدامات «انساندوستانه و سیاسی» گفتگو کردهاند
شورای امنیت سازمان ملل رایگیری در مورد توقف پایدار درگیریهای غزه را پس از مخالفت امریکا با متن پیشنویس قطعنامه پیشنهادی امارات متحده عربی، به تعویق انداخت.
لین هستینگز، هماهنگکننده کمکهای بشردوستانه سازمان ملل پس از آن که اسراییل از تمدید ویزای او خودداری کرد، اراضی فلسطین را ترک کرد.
مجمع عمومی سازمان ملل تصمیم کمیته اعتباردهی این سازمان برای تعویق تصمیمگیری درباره سرنوشت کرسی نمایندگی دایمی افغانستان را تایید کرده است.
دفتر معاونت سازمان ملل (یوناما) میگوید که شورای امنیت این سازمان در مورد وضعیت افغانستان نشست برگزار میکند.
در پی وقوع زمینلرزهای به بزرگی ۶.۲ درجه ریشتر در شمالغربی چین، ۱۰۵ نفر جان باخته و ۱۹۹ نفر دیگر زخمی شدهاند.
وزیر امور خارجه ترکیه از آنتونی بلینکن، همتای امریکایی خود خواسته تا از نفوذ واشنگتن برای توقف حملات اسراییل بر غزه استفاده کند.
وزارت صحت فلسطین اعلام کرده که نزدیک به ۷۰ درصد فلسطینیانی که در پی حملات اسراییل در غزه کشته شدهاند، زنان و کودکان هستند.
مشارکت جهانی برای آموزش (جیپیای) از تصویب ۱۱۰ میلیون دالر کمک بلاعوض برای حمایت از آموزش کودکان در افغانستان خبر داده است.
وزیر امور خارجه هند گفته است که «سفارت جمهوری اسلامی افغانستان» در هند و قنسولگریهای آن در بمبئی و حیدرآباد به فعالیت خود ادامه میدهند.
نماينده ويژه چین در امور افغانستان از گفتگوهای خود با معاون وزارت امور خارجه تاجیکستان و مشاور ارشد وزارت خارجه امارات متحده عربی، در مورد افغانستان خبر داده است.
فدارسیون بینالمللی خبرنگاران (IFJ) اعلام کرده است که طی سال جاری میلادی 94 خبرنگار از جمله 9 زن، در سراسر جهان کشته شدهاند.
وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا اعلام کرده است که این کشور برای حمایت از پناهجویان افغانستان قرار میدهد.
کمیته بینالمللی نجات (IRC) در گزارشی، فهرست 20 کشوری را منتشر کرده در سال 2024 با خطر بدترشدن بحران بشری مواجه اند.
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران خواستار توجه سازمان ملل به وضعیت پنج میلیون «آواره افغانستانی» در ایران شده است.
مجمع عمومی سازمان ملل طی نشست اضطراری دومین قطعنامه آتشبس فوری در غزه را با ۱۵۳ رای مثبت در برابر تنها ۱۰ رای منفی تصویب کرد.
جوبایدن، رییس جمهور امریکا از مدیریت جنگ در غزه از سوی بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسراییل با شدیدترین لحن انتقاد کرده و گفته است که نتانیاهو باید تغییر کند.
صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) میگوید که این سازمان در سال آینده میلادی، ۹.۳ میلیارد دالر برای کمک به ۹۴ میلیون کودک در سراسر جهان نیاز دارد.
دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل (یواندیسی) میگوید که میانمار به بزرگترین تولید کننده تریاک در جهان تبدیل شده است.
وزارت خزانه داری امریکا اعلام کرده که میررحمان رحمانی، رییس پیشین و پسرش اجمل رحمانی، عضو پیشین مجلس نمایندگان افغانستان را تحریم کرده است.
سازمان ملل برای رسیدگی به بحران بشری در جهان برای سال آینده میلادی، ۴۶ میلیارد دالر بودجه درخواست کرده که از این میان سه میلیارد آن مربوط افغانستان میشود.
اعضای شورای امنیت سازمان ملل به درخواست سینیرلی اوغلو، هماهنگکننده ویژه این سازمان، در مورد وضعیت زنان و دختران افغانستان نشست برگزار میکنند.
رییس اتحادیه صاردکنندگان فرآوردههای نفتی و گازی ایران در واکنش به بازگرداندن تانکرهای نفت این کشور از سوی اداره ملی ستندرد ا.ا گفته است که مرز افغانستان، ملاک سنجش استاندارد فرآوردههای نفتی نیست و هیچ مکانیزم استانداری در این مرزها حاکم نیست.