نشست پروسه کابل با هدف صلح؛ فردا در کابل برگزار میشود
نشست پروسه کابل فردا با حضور بیش از 20 کشور منطقه و جهان، روی دو موضوع (صلح و امنیت) در کابل برگزار میشود.
نشست پروسه کابل فردا با حضور بیش از 20 کشور منطقه و جهان، روی دو موضوع (صلح و امنیت) در کابل برگزار میشود.
نیروهای پولیس ملی ولایت ننگرهار، از قاچاق یک موتر سنگ های قیمتی به خارج از کشور جلوگیری کردند.
وزیر امور خارجه آلمان بیان داشته که در شرایط کنونی نیاز است تا نیروهای آلمانی در افغانستان مستقر بمانند، اما با گروه طالبان باید صلح شود.
دکتور عبدالله عبدالله رئیس اجرائیه کشور با حامد کرزی رئیس جمهور پیشین دیدار کرده و در مورد حملات اخیر تروریستی صحبت کردند.
شورای علمای افغانستان در نشست مشورتی با رئیس جمهور از سیاسیون و مردم کشور خواست که برای صلح و ثبات یک دست و متحد باشند.
شورای عالی جهادی افغانستان میگوید؛ سیاست هدف به نفع ثبات کشور نیست و برای حل بحران کنونی در کشور باید اجماع ملی صورت گیرد.
مجلس نمایندگان در پی بحران امنیتی اخیر در کشور و حملات پی هم انتحاری در شهر کابل، برای حل آن جلسه فوق العاده برگزار کرد، اما این جلسه بی نتیجه پایان یافت.
موسسه انکشافی آلمانی (GIZ) که پیش از این در نقاط مختلف کشور فعالیت انکشافی داشت، پس از حمله تروریستی در کابل، همه کارمندان خویش را از افغانستان خارج کرده است.
نصیراحمد نور سفیر کشورمان درتهران گفت: با کمال تأسف افغانستان قربانی میدان رقابت و جنگ نیابتی قدرت های دیگر و موقعیت منطقه ای خود است.
جبهه ملی نوین حمایت خویش را از معترضان کابل اعلام کرده و خواستار استعفای هر چه زودتر رئیس جمهور و رئیس اجرائیه گردید.
معترضان برای سومین روز متوالی خواستار استعفای رئیس جمهور غنی شده و او را فرد بی کفایت و مستبد می پندارند که نمی تواند از پس مشکلات و دشمنان افغانستان برآید.
جلسه شورای امنیت ملی در رابطه به آمادگی ها و تامین امنیت نشست پروسه کابل بحث کرده و این نشست را با اهمیت عنوان کرد.
شماری از معترضان به این باوراند که عاملان اصلی حملات انتحاری در مراسم خاک سپاری سالم ایزدیار حکومت و گارنیزیون کابل است.
شماری از فعالان مدنی و شهروندان هرات با ایجاد راهپیمایی در مقابل ساختمان ولایت، به حمایت از معترضان کابل تظاهرات کردند.
عطا محمد نور والی بلخ در پی حملات انتحاری مکرر در مراسم خاک سپاری پسر نایب اول مجلس سنا؛ گارنیزیون کابل را متهم به کم کاری کرد.
عبدالله عبدالله رییس اجراییه کشور، آتشگشودن بهروی مظاهرهکنندگان را غیرقابل بخشش خواند و از آغاز تحقیقات و بررسیها در این زمینه خبر داد.
رئیس جمهورغنی پس از چند سال حکومت، اعتراف کرد که کاستی های در ادارات دولتی ،ملی و نظامی وجود دارد و این ادارات نیازمند اصلاحات اساسی می باشد.
نماینده خاص دبیر کل سازمان ملل برای افغانستان حملات انتحاری در کابل را کار فرصت طلبانی دانست که در پی بی ثبات کردن نظام کشور است، اما او راه حل نهائی در افغانستان را صلح از راه مذاکره میداند.
کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان با محکوم کردن حمله انتحاری بر مراسم خاکسپاری پسر نایب اول مجلس سنا، نگرانی خویش را از ادامه این حملات بر مردم ملکی اعلام کرد.
عبدالله عبدالله هیچ گونه صلاحیت و توانایی برای خاموش سازی حرکت مردمی را ندارد و غنی که عامل تمام این بدبختی ها و به چالش کشانیدن مردم است باید باب مذاکره را باز کند که تا هنوز هیچ گونه واکنشی از سوی ریاست جمهوری نشان داده نشده است.
گزارش ها از کابل حاکی ازآن است که درپی حوادث تروریستی برنامه ریزی شده از ساعت 2 عصرامروز تمام خطوط مخابراتی و شبکه های انترنتی در پایتخت کشور قطع گردیده است.
شماری از اعتراض کنندگان با ایجاد خیمه تحصن خواهان استعفای رهبران حکومت وحدت ملی شدند و ابراز می دارند که این حکومت مشروعیت ندارد.
اشرف غنی رئیسجمهورکشورمان درجمع سفرا و نمایندگان سازمان های بین المللی مقیم کابل گفت: نشست پروسه کابل درزمان مقرر برگزار خواهدشد
جلسه فوق العاده امنیتی قبل ازظهر امروز به ریاست محمداشرف غنی به منظور بررسی رویداد دیروز کابل با حضور مقامات ارشد امنیتی درارگ ریاست جمهوری برگزار گردید.
اعضای مجلس نمایندگان نسبت به تظاهرات روز جمعه در کابل که از سوی شماری از فعالان مدنی و باشندگان کابل راه اندازی شده بود، دیدگاه های متفاوتی دارند.
پارلمان هیئتی را تعیین میکند، تا دست داشتن میرویس یاسینی نماینده مردم ننگرهار در مجلس را در حادثه خونین کابل بررسی نماید.
کمیسیون مستقل حقوق بشر، تظاهرات و تجمع های اعتراضی مسالمت آمیز را حق مدنی هر فرد دانسته و اعمال خشونت در برابر معترضان را غیر قابل قبول دانسته است.
دفتر معاونت سازمان ملل در افغانستان (یوناما) از آمادگی گفتگوی ارگ با تظاهر کنندگان کابل استقبال کرده و تاکید نموده که باید راه های مناسب برای رسیدگی به نارضایتی ها جستجو شود.
شماری از فعالان مدنی و باشندگان کابل در پیوند به حادثه خونین روز چهار شنبه در کابل دست به تظاهرات زدند که در ادامه این اعتراض به خشونت گراید و در نتیجه هفت تن کشته و بیش از 30 تن دیگر مجروح شدند.
شماری از فعالان مدنی در کابل، حکومت و نهاد های امنیتی را در حمله تروریستی روز گذشته کابل دخیل دانسته و خواستار محاکمه عاملان آن شدند.