ستانکزی: در مرحله گذار از جنگ به صلح قرار داریم
رئیس هیئت مذاکرهکننده دولت در نشست مجتمع جامعه مدنی، نقش علمای دین را در پروسه صلح مهم دانسته و گفت که ما در مرحله گذار از جنگ به صلح قرار داریم.
رئیس هیئت مذاکرهکننده دولت در نشست مجتمع جامعه مدنی، نقش علمای دین را در پروسه صلح مهم دانسته و گفت که ما در مرحله گذار از جنگ به صلح قرار داریم.
براساس تعهد حکومت به جامعه بینالملل در کنفرانس جینوا، وزارت عدلیه باید به ۵ هزار پرونده غضب زمین و داراییهای عمومی در جریان یک سال رسیدگی کند.
یک سناتور ارشد آمریکایی میگوید که ایالات متحده باید در افغانستان باقی بماند تا از یک جنگ داخلی دیگر جلوگیری شود؛ زیرا طالبان هنوزهم تشنۀ قدرت اند.
معاون اول ریاست جمهوری با انتشار تصاویری میگوید که طالبان براساس هدایت جدید پاکستان، برای بمبگذاری از یک روش کاملاً متفاوت کار میگیرند؛ بنابراین موترها باید دقیقتر تلاشی شوند.
رئیس اجرایی جمعیت اسلامی میگوید که مولوی مجیبالرحمن انصاری ممکن در نتیجهی خطای گفتاری، بجای حکومت از واژه نظام استفاده کرده باشد، اما اشرف غنی باید حرفهای وی را بشنود.
همایش مردمی در کابل: پرچم سه رنگ کشور نمادی از آزادی بیان، هویت و عزت مردم افغانستان بوده و حفظ آن در روند صلح از خواستههای اصلی خواهد بود.
عالمان دین در ولایت کنر با تقدیم دستههای گل از مبارزات نیروهای دفاعی و امنیتی کشور ستایش کردند.
رییسجمهور غنی میگوید که تا او زندهاست، طالبان «روی حکومت موقت را نخواهند دید.»
معاون اول ریاست جمهوری میگوید که طالبان از مذاکرات به صورت منظم نفع میبرند و هیات مذاکرهکننده این گروه چیزی جز نمایش برای فریب اذهان نیست.
معاون اول ریاست جمهوری در واکنش به اظهارات ضد نظام از سوی مولوی انصاری، روحانی معروف هرات میگوید که این گونه حرفها به جز ایجاد آلودگیهای صوتی هیچ تاثیر دیگری ندارد.
وزیر امور خارجه میگوید که کشورهای اثرگذار منطقه و جهان روی عدم بازگشت به اصطلاح «امارت طالبان» و رسیدن به راه حل سیاسی اتفاق نظر دارند.
مولوی انصاری، روحانی سرشناس هرات، حمایت از نظام را گناه کبیره دانسته و از نیروهای امنیتی خواست که صفوف اردو و پلیس را ترک کنند.
وزارت خارجه در واکنش به سخنان اخیر ضمیر کابلوف، نمایندهی ویژهی روسیه برای افغانستان گفته است که حکومت هیچگاهی در گفتگوهای بینالافغانی تعلل و تاخیر نکرده است؛ بلکه طالبان میز مذاکره را ترک کرده اند.
ارگ ریاست جمهوری از تصمیم ناتو«کشورهای عضو سازمان پیمان اتلانتیک شمالی» برای تدوام مشورهدهی، آموزش و تجهیزات نیروهای امنیتی و دفاعی افغان استقبال کرده است.
وزیر دفاع امریکا در نشست وزیران دفاع ناتو به متحدان واشنگتن اطمینان داده که امریکا خروج عجولانه و بی نظم از افغانستان نخواد داشت.
رئیس جمهور غنی گفت: راه حل سیاسی موافقه همه جانبه میخواهد که در آن هر زن، مرد، طفل و جوان افغان خود را مالک این خاک بداند.
معاون اول ریاست جمهوری در پیوند به اعتراضات خیابانی مردم میگوید که اعتصاب و تظاهرات زمانی منطق پیدا میکند که دولت گوش شنوا نداشته باشد.
رییس شورای عالی مصالحهی ملی، میگوید که ترورهای هدفمند فعالان حقوق بشر، رسانهای و غیرنظامیان، کسی را به قدرت نمیرساند.
محمد اشرف غنی، رئیس جمهور کسور، شام دیروز با انتونی بلینکن، وزیر امور خارجه امریکا، صحبت تیلفونی کرد.
مشاور ارشد ریاست جمهوری در امور فرهنگی میگوید که پاکستان هر ماه یک فرش سرخ را برای یکی از مهرههای نسل اول جهاد پهن و عکس نمایشی میگیرد.
معاون اول ریاست جمهوری میگوید: یوناما با نشر گزارشی راجع به ترورهای هدفمند پس از مذاکرات دوحه، به اعتراف طالبان در دستداشتن به ترور و انفجار اشاره نکرده است.
معاون اول ریاست جمهوری در واکنش به نامه سرگشادهٔ طالبان به مردم امریکا میگوید که اصطلاح انتخابات و اجماع ملی در قاموس این گروه ذکر نگردیده است.
رییس دفتر سیاسی طالبان در نامهیی به مردم امریکا، گفته است که ما تعهد واقعی به راهحل سیاسی کشمکش افغانستان داریم، واشنگتن باید به توافقنامهٔ دوحه متعهد بماند.
شارژدافیر سفارت آلمان در کابل طی دیداری با معین سیاسی وزارت خارجه، از گروه طالبان خواست که آتشبس را بپذیرد و به گفتوگوهای صلح برگردد.
رییس شورای عالی مصالحه ملی کشور خطاب به گلبالدین حکمتیار گفته است که چهرههای سیاسی گاهی بدون احتیاط حرف میزنند؛ اما زبان تهدید و زور در افغانستان نتیجه نمیدهد.
یک سر گروپ طالبان با دو تن از افرادش در ولایت سر پل به پروسه صلح پیوستند.
رییس شورای عالی مصالحه ملی، نقش زنان را در گردش چرخهی اقتصاد مؤثر خوانده و تاکید داشت که دستآوردهای آنان در روند صلح محفوظ خواهد بود.
معاون اول ریاست جمهوری میگوید که ما از کارکرد خود صد در صد رضایت نداریم؛ زیرا در مهار پدیدهی تروریزم مقروض مردم هستیم.
معاون اول ریاست جمهوری در واکنش به اظهارات اخیر گلبالدین حکمتیار مبنی بر سقوط نظام، میگوید که تکامل این شخص را از مرحله راکت زدن به حرف زدن باید ارج بگذاریم.
عطا محمد نور: "حکمتیار از درون خانه کرایی حکومت که توان بیرون شدن از آنجا را ندارد، طرح بر اندازی نظام را مطرح میکند، چقدر خنده آور است."